NYSTART

DATUM: 2013-06-29 | KLOCKSLAG: 18:21:00
 tagen med min kära iPhone 4s
Hej på er, ni läsare som inte existerar på denna blogg längre! Haha nej, men än så länge finns det ytterst få läsare som hängt kvar och sett till bloggen under den tiden jag inte vart här!
Jag tänkte ge mig på ett nytt försök med bloggandet och vi får se hur detta går.. Men jag ska ge det ett ärligt försök and give it my best! 
 
Just nu för tillfället ligger jag nerbäddad i min säng med en virusinfektion som håller på att härdas ut. Alltså, med andra ord är jag sjuk, lucky me. Så under dagens gång har jag mixtrat med designen och resultatet blev något värt att behålla! Resten av min dag kommer spenderas hostande framför älskade One Tree Hill som jag aldrig kan få nog utav! 
 
talk to you later, kööss

Kommentarer
Postat av: Olivia

Jippi!! Skit snygg design Emmie! :D Alina fick mig att lova att jag skulle säga till om du började blogga igen för hon trodde du skulle göra det snart!! ;) Men antar att du inte har sagt något till dom än, Inte jag heller!! ;)<3

Svar: hahahhahaha. Jag dör. Nope, har inte sagt ett ljud, men hon kom nästan på mig häromdagen när jag råkade ha den uppe.... ;)
emmiesphotos.blogg.se

2013-06-29 @ 22:15:49
URL: http://oliviasfoton.blogg.se
Postat av: Mli

JAAAAAAAAAAAAAA! 😘

Svar: haha, älsklingen :* kul att de är någon som läser den iallafall ;*
emmiesphotos.blogg.se

2013-06-29 @ 23:39:52
URL: http://emeliebatista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0