första advent

DATUM: 2011-11-27 | KLOCKSLAG: 20:56:46
instagram @emmiesphotos

Glad advent, eller vad man nu säger.. haha :)
Sitter här nu ner sjunken i soffan och känner hela huset svajja... Det är sådan äcklig storm ute så det är inte sant, det är första advent. Ska det inte vara snö då? Nä, tydligen inte...
Man vill ju att stormen ska blåsa förbi, men på sätt och vis så vill man ändå inte det, det hade ju varit gött om det stormade imorgon med så att man inte får lämna huset.. Vill verkligen inte gå till skolan, haha.
Om ett tag är det dags att dunsta ner i sängen, men får se vad jag hittar på innan dess, klockan 22.00  är de ju Love Actually på tvn, en av mina favorit filmer tror jag, så sjukt skön! "I feel it in my fingers, I feel it in my tooooooes."

Nä nu ska jag inte babbla på mycket mer, så ha en fortsatt bra första advent av det som är kvar!

puuuss

velemaja.

DATUM: 2011-11-27 | KLOCKSLAG: 14:45:48

ph; Jag
Ja, nu sitter jag här på mammas jobb igen, åkte in för att hålla min syster sällskap när hon skulle jobba i butiken men allt slutade med att hela familjen var här, vi har precis fikat, lussebullar och julmust, love! För er som inte riktigt fattat så äger min mamma en smyckesbutik där jag håller hus ibland, hihi :)

Igår åkte jag och pappa iväg till Scandinavianphoto för att kolla på en ny kamera till mig, känner att jag verkligen inte gillar min kamera just nu, vill knappt ta upp den ur kameraväskan... Inte kul. Så jag har bestämt mig ör att samla ihop pengar och köpa en ny kamera! Den jag tittar på i nuläget är Sony a65 men är lite velig fram och tillbaka...
Jaja, nu är det nog inte så kul att läsa längre så nu avrundar vi det här!

puuuss

framed

DATUM: 2011-11-26 | KLOCKSLAG: 21:56:28
youtube: framedshow

Såg på Elin Kero's blogg att hon hade tipsat om olika videoklipp på youtube och det var ett jag fastnade för, Framed.
Här ovan ser ni en av mina favoriter som handlar om baby fotografering! Bebisarna är så gosiga!
Dessa klipp är verkligen värda att titta på om man är intresserad av fotografering, jag tittar på de som heter Episode, har inte sett så många klipp ännu, men de jag sett hitills är grymma!
Är extremt glad att Elin Kero tipsade om dessa på sin blogg, defenitivt värda att se!


♥ ♥ ♥

DATUM: 2011-11-25 | KLOCKSLAG: 21:05:06
ph; Jag Modell: Fanny Söderström

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground.

DATUM: 2011-11-25 | KLOCKSLAG: 17:58:17
bilder från någon vecka sedan tillbaks. love my bestfriend Fanny

Tjabbatjena!
Ja, nu sitter jag här på mammas jobb, här vart här sen jag slutade skolan. Haft en ganska go dag även om jag hade två prov.. Skulle igentligen åkt med pappa till Scandinavian Photo, men de blev inte av så det blir imorgon istället! Har igentligen inte mycket att blogga om, har inga bilder eller nått på datorn här, så det blir nog några andra inlägg när jag kommer hem senare!
puuusss

skola = bläää

DATUM: 2011-11-24 | KLOCKSLAG: 23:41:55

Ja, som ni nog fattade på rubriken så är jag så sjukt trött på skolan nu att jag troligtvis snart går in i väggen... På grund av skolan har de därav blivit dålig uppdatering, hinner knappt sätta mig vid datorn på veckorna, jag ta mig tid imorgon och slänga ihop några inlägg. Men nu är de dags att sova, nattinatti!


Idol 2011 Linköping.

DATUM: 2011-11-18 | KLOCKSLAG: 19:58:35
Sitter här nu nydushad framför tvn kollar vampire diaries och taggar för idol. Som ni kanske ser så är de Moa och Robin som är mina favoriter!
Har vart hemma hela dagen, gått och blivit sjuk... Har typ kollat Vampire Diaries hela dagen, ja jag är fast, älskar den serien!
Nä, nu startar snart Idol, dags att lägga ifrån sig datorn!
puss.

roses are red, violetts are blue, but what if I like pink roses to?

DATUM: 2011-11-15 | KLOCKSLAG: 17:34:00
ph; Jag
tja... rubrik och bildtext är nog ett enda frågetecken...

one of my favourites

DATUM: 2011-11-14 | KLOCKSLAG: 16:03:00
ph; Jag
Ja, denna bild är verkligen en utav mina favoriter, älskar den gröna färgen och jag verkligen älskar dessa blommor! Så, ja, det var dags att publicera denna! Hoppas ni gillar't!

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

DATUM: 2011-11-13 | KLOCKSLAG: 23:29:11
ph; Jag

the girl with the blue eyes

DATUM: 2011-11-12 | KLOCKSLAG: 20:42:11

ph; Jag modell; Fanny Söderström

Blev en fotografering förra veckan, så jag kände väll att det var dags att blogga, så tja, här är dom!

RSS 2.0