thailand del 1, julafton

DATUM: 2012-01-25 | KLOCKSLAG: 14:24:08
foto: jag

Ja, så här kan en jul i thailand firas, go buffé, thailändsk dans, thailändsk jultomte, alla barnen gick bananas när tomten kom, ställde sig på kö och fick olika små julklappar, blinkande diadem, blinkande svärd osv.
Fick inte så många bra bilder från julafton, svårt att få bra bilder med dåligt ljus osv, kan inte säga att jag är för bra på att ta bilder med dåligt ljus, men övning ger väll färdighet antar jag, hehe...
Jag hade iallafall en mysig jul, hoppas ni hade det också! ♥

home sweet home

DATUM: 2012-01-19 | KLOCKSLAG: 14:36:18
UPDATE:
Yes, jag är hemma. Har vart de i snart två veckor men har inte tagit tummen ur och satt mig vid datorn för att blogga. Thailand var, ja vad ska man säga, GRYMT! Till en början var de ju jobbigt med värme och jetlag, men man vande sig ju tillslut, men efter 3 veckor så var det riktigt skönt att komma hem!
Bilder från resan kommer nog publiceras så småning om, tänkte dela upp de lite och inte ta allt på en gång. Tog inte överdrivet mycket bilder, kände inte att jag ville släpa med mig kameran till stranden och riskera massa sand osv. i kameran, beror nog också på att jag är ganska bekväm av mig, hihi...
Men somsagt, bilder kommer så småning om. Bloggningen kommer nog inte vara khelt regelbunden heller, det kommer bli mycket med skolan, sista terminen i nian, nationella prov, gymnasieval osv!
Men ni får ha de så bra tills vi hörs nästa gång!

RSS 2.0