the city that never sleeps. in daylight

DATUM: 2013-06-30 | KLOCKSLAG: 17:29:00
Juli 2012
Take me back

another day

DATUM: 2013-06-30 | KLOCKSLAG: 13:25:00
iPhone 4s, Redigerade i appen Afterlight
 
Även denna dag spenderas i min kära säng. Mår dock ett litet snäpp bättre idag, så det är ett plus! Min morgon har bjudit på Hart of Dixie, One Tree Hill och 2 clementiner, vilken master frukost... Vårt fina svenska väder är inget att hänga i taket heller, varför kan aldrig en svensk sommar bestå utav något annat än regn? Saknar vädret som vi hade i kroatien för cirkus en vecka sen. Urgghhhhh, ge mig sol. 
Men nu ska jag fortsätta kurera mig framför OT, hörs senare! ♥

NYSTART

DATUM: 2013-06-29 | KLOCKSLAG: 18:21:00
 tagen med min kära iPhone 4s
Hej på er, ni läsare som inte existerar på denna blogg längre! Haha nej, men än så länge finns det ytterst få läsare som hängt kvar och sett till bloggen under den tiden jag inte vart här!
Jag tänkte ge mig på ett nytt försök med bloggandet och vi får se hur detta går.. Men jag ska ge det ett ärligt försök and give it my best! 
 
Just nu för tillfället ligger jag nerbäddad i min säng med en virusinfektion som håller på att härdas ut. Alltså, med andra ord är jag sjuk, lucky me. Så under dagens gång har jag mixtrat med designen och resultatet blev något värt att behålla! Resten av min dag kommer spenderas hostande framför älskade One Tree Hill som jag aldrig kan få nog utav! 
 
talk to you later, kööss

RSS 2.0